Mic dejun englezesc

Ingrediente:

Pentru 2 portii:

2 carnaciori de porc
2 feliute de sunca
2 oua
200g ciuperci
200g fasole boabe in conserva
2 feliute de paine (prajita)
1 rosie
suc proaspat de fructe
ulei pentru prajire

Preparare:

– se prajesc carnaciorii
– se taie ciupercile felii si se prajesc separat; se sareaza cand sunt gata
– se pun feliutele de sunca la prajit langa carnaciori
– se pune fasolea pe foc intr-o cratita
– se fac ochiurile
– se taie o rosie in jumatate
– cand sunt toate gata, se aranjeaza intr-o farfurie si se servesc cu 1 feliuta de paine (prajita) si cu un pahar de suc proaspat de fructe

Mentiuni

Teoretic – in reteta englezeasca – pentru o portie se folosesc cantitati duble de carnaciori, sunca si ochiuri. Fiind insa prea consistent astfel, am folosit cate o bucata din fiecare.

TIMP DE PREPARARE: NEMENTIONAT

COMPLEXITATE REDUSA

This entry was posted in Aperitive and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a comment